Εκδρομή κατηχητικών Δημοτικού 2019
Εκδρομή κατηχητικών Δημοτικού 2019

Εκδρομή κατηχητικών Δημοτικού 2019

Εκδρομή κατηχητικών Δημοτικού 2019


Με τη χάρη του Θεού η φετινή κατηχητική περίοδος για το έτος 2018-2019 τελειώνει και πριν την λήξη της τα παιδιά του δημοτικού της ενορίας μας απόλαυσαν την καθιερωμένη εκδρομή που φέτος πραγματοποιήθηκε στην Ι. Μονή Παναγίας Δοβρά και στο πανέμορφο Βέρμιο.

Το πρωί, μετά τον εκκλησιασμό μας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως Κιλκίς, ξεκινήσαμε την εκδρομή μας χαρούμενοι, με πρώτο προορισμό την πανέμορφη Ι. Μονή Παναγίας Δοβρά.


Εκεί αφού προσκυνήσαμε τμήμα από το τίμιο λείψανο του Αγίου Λουκά της Κριμαίας, οι μοναχοί μας αφηγήθηκαν εν συντομία τη ζωή του και μερικά από τα αμέτρητα θαύματα που έχει επιτελέσει.

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε τη χριστιανική κατασκήνωση στο Βέρμιο όπου μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τραγούδι, ξένοιαστες στιγμές, πολύ παιχνίδι οργανωμένο από τους κατηχητές.

Kαι πνευματικό λόγο από τον υπεύθυνο των κατηχητικών μας σχολείων π. Δημήτριο, ενώ στο τέλος δέχτηκαν ένα όμορφο ενθύμιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως και αυτή τη φορά δεν έλειψαν μέσα στα λεωφορεία τα τραγούδια, τα παιχνίδια και τα ανέκδοτα για μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά, όπως και όσοι τα συνόδευαν, χάρηκαν μια ακόμη υπέροχη εκδρομή, κλείνοντας έτσι την κατηχητική χρονιά με τις καλύτερες αναμνήσεις και με πνευματικά εφόδια που θα τα συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή.