Εκδρομή στην Άνδρο
Εκδρομή στην Άνδρο

Εκδρομή στην Άνδρο

Εκδρομή κατηχητικού του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κιλκίς στην Άνδρο

Σαράντα οκτώ εκδρομείς, μαθήτριες Γυμνασίου Λυκείου και έκτης Δημοτικού, φοιτήτριες και κατηχήτριες πραγματοποιήσαμε μια υπέροχη προσκυνηματική εκδρομή στο όμορφο και ευλογημένο νησί των Κυκλάδων την Άνδρο. 

Με ευνοϊκό καιρό δέσαμε άγκυρα στις 2/4 στο λιμάνι του Γαυρίου και ξεκινήσαμε μια μοναδική περιήγηση. Θαυμάσαμε τα αξιοθέατα και τα γραφικά χωριά και πόλεις, διεισδύσαμε και ανακαλύψαμε τον μυστικό κόσμο των σπηλαίων, αναπνεύσαμε τον καθαρό, μυροβόλο αέρα του νησιού, απολαύσαμε την πλούσια ελληνική ανδριώτικη φιλοξενία.

Προσκυνήσαμε με κατάνυξη θαυματουργές εικόνες, λείψανα Αγίων και Μαρτύρων, ακούσαμε λόγο Θεού, εκκλησιαστήκαμε και μεταλάβαμε Σώμα και Αίμα Χριστού σε μυστηριακή ατμόσφαιρα μοναστηριακού ναού. 

Πήραμε ως ενθύμιο μαζί μας την ευωδιά και την ευλογία των Αγίων λειψάνων, το μύρο της Παναγίας της Ιεράς Μονής του Αγίου Νικολάου και τη χαρά και την ειρήνη που γέμισε τις ψυχές μας.

Με ευχαριστιακή διάθεση στον καλό Θεό που μας αξίωσε να κάνουμε την εκδρομή μας, αλλά και με ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο του Μητροπολίτη μας και των Πατέρων της ενορίας μας, που μας ενίσχυσαν με την ευχή και την προσευχή τους, κλείνουμε τη σύντομη ανασκόπηση του ταξιδιού και μοιραζόμαστε μαζί σας λίγες από τις ευλογημένες στιγμές που περάσαμε τις τρεις μοναδικές αυτές ημέρες.

Και του χρόνου με υγεία!!!