Γιορτή της μητέρας 2020
Γιορτή της μητέρας 2020

Γιορτή της μητέρας 2020

Γιορτή της μητέρας 2020

Ανήμερα της μεγάλης Δεσποτικής και Θεομητορικής εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου μας, τα παιδιά των κατηχητικών μας σχολείων παρουσίασαν στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου μία ξεχωριστή γιορτή για τη μητέρα. Τα παιδιά με τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια τους, απέδωσαν τιμή και ευγνωμοσύνη προς τη Μητέρα του Κυρίου μας, αλλά και προς όλες τις μητέρες.


Κεντρική θέση στη γιορτή είχαν τα πρωτότυπα και ιδιαιτέρως διδακτικά “βωβά” θεατρικά δρώμενα που παρουσίασαν με μεγάλη παραστατικότητα τα παιδιά των κατηχητικών. Τη γιορτή πλαισίωσαν η χορωδία των παιδιών του δημοτικού αλλά και η νεοσύστατη χορωδία των κυριών των κύκλων μελέτης αγίας γραφής, αποδίδοντας υπέροχα επίκαιρους ύμνους και τραγούδια.


Μια πολύ ευχάριστη νότα στη γιορτή αποτέλεσαν οι συγκινητικές απαγγελίες κειμένων και ποιημάτων από τα μικρότερα και μεγαλύτερα παιδιά προς τιμήν των μητέρων τους.


Την εκδήλωση έκλεισε ο υπεύθυνος των κατηχητικών μας σχολείων πατήρ Δημήτριος Παπαγεωργίου ευχόμενος η Παναγία και Μητέρα όλου του κόσμου, να ενισχύει και να καθοδηγεί όλες τις μητέρες στον καθημερινό και κοπιώδη αγώνα της ζωής τους!