Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών 2017
Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών 2017

Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών 2017

Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών 2017

Σε εορταστικό κλίμα και στην εξαιρετικά ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος που κατέκλυσε την αίθουσα του πνευματικού κέντρου της μητρόπολης πραγματοποιήθηκε και φέτος το Σάββατο 23.12.2017 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών μας. Την γιορτή άνοιξαν τα αγόρια του γυμνασίου και του λυκείου ψάλλοντας ύμνους της εορτής των Χριστουγέννων.

Στη συνέχεια τα παιδιά του δημοτικού παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο “Το μήνυμα των Αγγέλων” και τραγούδησαν με παλμό και ενθουσιασμό χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.


Κεντρική και εξέχουσα θέση στη γιορτή είχε η θεατρική παράσταση των κοριτσιών γυμνασίου και λυκείου “Τ’ άστρο στην Ανατολή”, όπου μέσα από τις ιδιαίτερες και συγκινητικές ερμηνείες μας υπενθύμισαν το βαθύτερο νόημα της εορτής των Χριστουγέννων. Το όμορφο επιστέγασμα της εορτής ήταν η χορωδία των κοριτσιών γυμνασίου και λυκείου που απέδωσε με θαυμάσιο τρόπο κάλαντα και τραγούδια των Χριστουγέννων κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.


Το παρόν έδωσε και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Εμμανουήλ ο όποιος έκανε και το κλείσιμο γιορτής συγχαίροντας τους κατηχητές και τα παιδιά για την όμορφη γιορτή που διοργάνωσαν και ευχόμενος ο Ιησούς Χριστός να γεννηθεί στις καρδιές μας και να μας χαρίσει την αγάπη Του και την ειρήνη Του.