Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2018
Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2018

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2018

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2018

Με εορταστική διάθεση και στην εξαιρετικά ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος που κατέκλυσε την αίθουσα του πνευματικού κέντρου της μητρόπολης πραγματοποιήθηκε και φέτος το Σάββατο 22.12.2018 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών μας. Την γιορτή άνοιξαν τα αγόρια του γυμνασίου και του λυκείου ψάλλοντας ύμνους της εορτής των Χριστουγέννων.


Στη συνέχεια τα παιδιά του δημοτικού παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο “Μία ξεχωριστή μέρα του Μπάρμπα Πανώφ” και τραγούδησαν με παλμό και ενθουσιασμό χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Κεντρική θέση στη γιορτή είχε η θεατρική παράσταση των κοριτσιών γυμνασίου-λυκείου και φοιτητριών “Υπόθεση Ζωής”, όπου μέσα από τις συγκινητικές ερμηνείες μας υπενθύμισαν το βαθύτερο νόημα της εορτής των Χριστουγέννων.


Ιδιαίτερο χρώμα στη γιορτή έδωσε και η χορωδία των κοριτσιών γυμνασίου και λυκείου που απέδωσε με θαυμάσιο τρόπο κάλαντα και τραγούδια των Χριστουγέννων κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Το κλείσιμο της γιορτής πραγματοποίησε ο ιερομόναχος πατήρ Αρτέμιος Γρηγοριάτης  συγχαίροντας τους κατηχητές και τα παιδιά για την όμορφη γιορτή που διοργάνωσαν και ευχόμενος σε όλους:


O Ιησούς Χριστός να γεννηθεί στις καρδιές μας και να μας χαρίσει την αγάπη Του και την ειρήνη Του.