Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2022
Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2022

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2022

“Όταν οι Άγγελοι κατεβαίνουν στη γη”


Το Σάββατο 17/12/2022, με την ευλογία και την παρουσία του Μητροπολίτη μας πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών μας. Την εκδήλωση στο κατάμεστο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης, άνοιξε η χορωδία των παιδιών του δημοτικού, ερμηνεύοντας πολύ όμορφα τραγούδια και αναπαριστώντας το γεγονός της Γεννήσεως.

Έπειτα ακολούθησε η θεατρική παράσταση των αγοριών δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Τα παιδιά συγκίνησαν το ακροατήριο και κατάφεραν να αποτυπώσουν το γεγονός πως ο Νεογέννητος Σωτήρας, έδωσε χωρίς διακρίσεις την ελπίδα στις ζωές των ανθρώπων, την ημέρα που τικτόμενος χώρισε το χρόνο στα δύο.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε η χορωδία των κοριτσιών γυμνασίου και λυκείου, με τη μελωδική ψαλμωδία της και την ερμηνεία της στα χριστουγεννιάτικα κάλαντα διάφορων περιοχών.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, που ως πνευματικός πατέρας όλων και κεφαλή των κατηχητικών έργων, ευχήθηκε να ζήσουμε Χριστούγεννα στη φάτνη του Χριστού μας και σε όλη μας τη ζωή να προσκυνούμε το Νεογέννητο Λυτρωτή.